Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 25, 2010

:. Nak Tukar Template Baru Tapi Di Mana?? .:

Sebenarnya aku dah bosan dengan template yang sedia ade ni..
ingat nak tukar dengan template yang baru tapi aku tak tahu nak bukak kat web yang mana satu..
waaaa!!!

kalau boleh aku nak yang cute2 je template nyer..
yang kalau kita tengok tu sejuk jer..
ermmm..... kat mana ea??

4 comments:

nur anis said...

http://leelou-freelayouts.blogspot.com/

try la web ni..comel2 jugak tau..

ZiE FAUZi said...

kalau rajin jenguk la kat http://btemplates.com/

banyak pilihan template yg buat kepala pening nk pilih.. selamat memilih yer

hudhud said...

eh template baru ni comel apa kak. hehe. try la buat sendiri. cari background sendiri yang comel2 :)

MAMA AIZARA said...

sy pn baru tuka template kak...ambik kat isanaini template..simple je..malas nak yang serabut-serabut dengan warna warni