Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, September 24, 2010

:. Upin & Ipin Di Rumah Aku .:

Wah Upin & Ipin datang ke rumah aku ler
siapa yang tak kenal upin dan ipin ni kan..
kalau korang nak pun boleh..
aku jual RM50 tiap satu siap pos lagi..
(alamak siap promote le plak)



yang ni si Upin kepunyaan si akim..
memang dia sayang gi ler ni..
siap bawak2 tido lagi



yang ni plak si Iman dengan Ipin nyer plak..
hamboie suka betullah dia..
kalau siapa yang ambik siap kena tomoi dgn dia ni kekekke




yang ni Eisya tapi dia tak de le Upin Ipin ni..
cuma pinjam si abang punyer je..
tak pe dah besar nanti mama beli special tuk Eisya k..
apepun tgk le badan si patung tu lebih besar dari si eisya..
hehehehe..


5 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

waaa...bsr mcm Eisya lh...huhuhu....

fiq said...

cute nyer upin ipin =)

Kak Mah said...

beli dua tak ada diskaun ker...ehehehehe....baper punya besar patung nieh?

noie said...

hawa : kekeke kalah badan eisya tu

fiq : memang cute pun fiq

kak mah : boleh2 kak.. beli dua saya bagi rm95 siap pos..
berminat nanti email kat noie k

mimis said...

Sama besar Eisya dgn upin & Ipin.. :)