Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, September 16, 2010

:. Kontest Terbaru September 2010 .:

gambar ni x de kena mengena dgn hidup aku



Morning!!... Morning!!!
hai semua kawan-kawan blogger dan rakan-rakan pembaca..
hari ni di Kota Tinggi cuaca suram jer..
hujan renyai-renyai dari tadi..


terfikir nak buat kontest lagi kat blog aku yang hampeh ni..
tengah cari idea.. kontest ape yang sesuai..
ade gak terfikir dua ke tiga idea..
tapi tengah pilih amna satu yang paling sesuai..
korang ade idea x??
kalau ade idea meh le share ngan aku...

No comments: