Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, September 6, 2010

:. Malaysia Gempar Dengan Kehilangan Hartawan Wanita Dato` Sosilawati Lawiya .:


Berita kehilangan Datok Silawati Lawiya hartawan wanita yang trekanal tu memang mengejutkan..
tambahan pula aku kenal dengan keluarga abang beliau yang tinggal di Johor..
Salah seorang anak saudaranya tu kawan baik adik aku..

ape pun aku harap beliau dalam keadaan selamat..
dan apapun tragedi buruk yang menimpanya aku harap akan segera berakhir..
apatah lagi menjelang hari raya ni..

kalau boleh kita doakan ianya selesai sebelum datangnya syawal..
buat semua ahli keluarga beliau aku doakan agar bersabar dan tabah menhadapi semua dugaan ini..

kita semua doakan belau dalam keadaan selamat k




"

4 comments:

hans said...

insyaallah
moga beliau selamat

P/S : Tips - Tips Bagaimana Nak Mendapatkan Duit Raya Yang Banyak

noie said...

insya allah ..sama-samalah kita doakan yer

noie said...

terbaru ni ade dengar cerita anaknya telah menerima msj yg aneh dari beliau.. tetapi apa bunyi msj tu x pulak diketahui

maisyah said...

Macam2 org sekarang ni..x bleh tgk org idup senang ada ja yg dibuatnya menyusahkan idup org lain..
semoga beliau selamat pulang ke pangkuan anak2 dan keluarga..