Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 28, 2010

:. Comelnyer Anak Bunga dan Asyraf .:


Tahniah buat Bunga dan Asyraf Sinclair dapat baby boy
seberat 3.5 kg ...
seronok le pasangan ni dapat anak pertama mereka


mesti anak mereka ni nanti cute macam mummy dan daddy dia..
silap2 leh jadi lebih terkenal dari mereka berdua..
apepun tahniah yer!

5 comments:

Poyaty said...

wahh, mesti kacak mcm bapaknya lah ni. uuu putih melepak-lepak. hehehe

Bit Zamri said...

bagus la respect dgn mereka.
terus2 je pregnant kan.
kenkadang artis cun ni xmau pregnant..
haha~

noie said...

poyaty : yer lor.. mesti hensem mcm ayah dia kan

bit : betui2.. ramai artis lawa2 takut nan ngandung cepat2

mumyShaneQeisha said...

cutenya baby 2

.s.o.f.i.a. said...

tomeynyer!!!!!

mesti hensem!!!!