Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, September 12, 2010

:. Hilang Seronok Menulis Tanpa GengBlogger .:

hurmm..
kawan-kawan ada yang perasan kenapa kebelakangan ni aku macam kurang update aku punyer blog..
nak tahu kenapa?

jawapannya mudah jer..
sebab GengBlogger tak ada..
nak masuk pun tak leh..
macam no mood le nak menulis..

kalau tak dulu hari-hari duk dalam GB tengok entry member-member yang terbaru..

ermm... bilalah GB nak ok yer!

4 comments:

Nur Areefah said...

tahu takpe!! same lah kita cam dah jarang update :|

kekurangan nikmat..huhuhu

Nur Areefah

Aizat Si Lipan said...

saya setuju

najib said...

saya lima kali setuju,gb memang best,nak ping senang.tempat lain susah nak ping

Latifah said...

owhhh..
patut la dah jarang update ye.
emmm sedih gak pasal geng blogger tu..