Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, September 24, 2010

:. Puteriku Tercinta .:

Ni gambar Eisya yang terbaru..
masa pi beraya le ni..
cute tak dia?
hehehehe


tengok tu reben dia..
besar tapi tetap comey sebab cute..



kecohnyer mulut eisya..
asyik menjerit ketawa jer



bila dah penat ketawa..
terbaring lepak le dia hehehe


apelah yang dia nak cakap tu kan

3 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

alololo..comelnye kak..awe mcam pernah tgk pic yang first tu sebelum ni tapi tak pasti katne...

.s.o.f.i.a. said...

tomeinya!!!!!!!!!!

noie said...

hawa : maceh... yer ke?.. kat mana hawa tgk tu? dl;m FB akak kot..

sofia : hehehe macam mama dia kan kekeke (perasan) lalala