Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 7, 2010

:. PEMENANG BAGI KONTEST 'AKU PUNYER BEAR!' .:


Adoi..
setelah penat memikirkan siapa pemenang untuk
KONTEST AKU PUNYER BEAR

atas nasihat hubby aku..
then aku pun buat keputusan untuk buat undian..
sebab ramai sangat
so... malam tadi aku telah pun buat undian..
sorry gambar semasa buat undian tu x dpt aku ambik sebab kamera aku time tu jugaklah bateri KONG! eeee geramnyer..


ok pemenangnyer ialah

"



"



"




"



"




"



"




"








TAHNIAH KEPADA PEMENANGNYA..
HADIAH AKAN NOIE POSKAN DENGAN KADAR SEGERA!!

SILA JAGA CIK BEAR TU DENGAN BAIK YER HEHEHEHE


bagi yang tidak berjaya jangan susah hati..
sebab noie sedang merancang untuk membuat Kontest lagi..
Tunggguuuuuu.............!!!!

10 comments:

fiq said...

tahniah cik tatod =)

nadiah said...

pemenang,tahniah ya

akudiduniaitu said...

wahhhhh...sy ke yg menang? btol ke ni kak noi?ala... terharunye...kire hadiah penghibur hati yg tgh duke la ni? sile pos cecepat...x sabar laaa..... tenkiu semua....

AngahSayang2314 said...

tahniah pada pemenang...

jom singgah blog angah i follow uuu

ejum said...

tahniah kepada pemenang..moga ada lagi contest2 yang menarik.hehe

noie said...

untuk yang laen tu nantikan kontest terbaru dari noie k.. buat cik tatod tu.. tahniah yer.. len kali joint le kontest yg laen plak

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

wahh. shag lmbt update ==" cuti kejap dr blog. hehe.

congrats to the winner ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

wahh. shag lmbt update ==" cuti kejap dr blog. hehe.

congrats to the winner ;)

akudiduniaitu said...

kak noi...sy da dpt bear itu...hikk...suke amat nih..tq berry much! muahhhh2..nnt sy wat posting tuk bear tu k...tgguu....=)

.s.o.f.i.a. said...

cute nyer nama pemenang!!!! cik tatod, tahniah!!!!