Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 14, 2010

:. Lisa Surihani Tak Mahu Seksi .:


Love u lisa surihani sebab selalu bantu blog aku...
kekekeke..

sebab tu aku nak wat entry pasal dia lagi..
ade member aku kata dia nak sangat tengok Lisa ni pakai seksi2 kat kolam renang..
hamboieee!!!

tapi rasanya hasrat kawan aku ni tak kan tercapai kot,..
sebab Lisa sendiri dah tegaskan tak nak berpakaian seksi untuk sebarang lakonan filem atau drama.. hahahaha melepaslah ko kawan... hehehe








"




7 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

HOH! AKU BAN SAPE YANG NAK LISA 'BOGEL' KAT khAlAyak RAMAI! HOH!

*peminat yang ala-ala fanatik

XD

selamat ari raya maaf zahir batin

noie said...

kekekekee... betui2... kita ban je dia... i pun ala2 peminat fanatik gak kekekeke

Sharinginfoz said...

tak payah le seksi-seksi kan

ARM said...

Apalah dorg tue..adakah nak tengok yg seksi2..berdosa tue tahu. Tetapi Arm tengok Lisa nie mmg artis yg ok arr...Arm harap biarlah pendirian tue betul dan tetap, jgn hanya ucapan pd bibir dia jer semata-mata utk mendapatkan populariti...

ASaDa RyutaRo said...

bagus la klu tak nak seksi2.. klu camni, aku pun akan sokong.. ngeee =P

lagi bagus klu dia nak watak pakai tudung je.. =)

Wan Gerrard said...

Gerrard suka Lisa Surihani =P

akuvision said...

lisa surihani tidak perlu seksi