Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, September 10, 2010

:. Shuib Suka Tarikh 01.01.2011 Nikahi Sarah .:



Shuib dah menafikan yang dia dan sarah dan menikah secara senyap..
baguslah.. lagipun bulan mulia ni tak kan le Shuib nak menipu pulak..

tapi yang lagi best shuib mengaku yang dia memang bercinta dengan Sarah dan merancang untuk berkahwin.. cuma tarikh yang sesuai belum ditentukan lagi..
Alhamdulillah..
ramai yang menyokong mereka berdua kahwin..
aku pun suka..
dua2 comel ape..

kalau korang nak tahu cerita lebih lanjut meh le baca ramai2 dengan klik di bawah ni..

3 comments:

Kyuubi_85 said...

so mmg betul la diorg ni kan? baguslah, jangan tunggu lama2 :D

kyuubi

.s.o.f.i.a. said...

sweetnyer!!!! suka suka!!!!!!

.:: Miu Miu ::. said...

cantik tarikh tu. hihi..~