Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 28, 2010

:. Awek Pakai Tudung Tapi Tangan Pak We Dalam Baju .:

Manisnya kalau nampak anak-anak muda remaja bertudung..
apatah lagi sekarang ni dengan bermacam anekan fesyen tudung yang sedia ada..
cuma yang geramnya bila mereka menggunakan tudung sebagai mengaburi mata masyarakat untuk membuat benda2 jahat..

ade le satu kes tu dari sorang kawan aku yang kerja di pejabat agama..
sedang mereka buat rondaan kat taman bunga
( dlm jb gak )
biaser ler rondaan nak cari makhluk2 yang buat maksiat ni..
macam2 orang yang dia org jumpa..
termasuklah sepasang kekasih ni..
si perempuan bertudung dan si lelaki bersongkok..
( mcm dh get ready nk di nikahkan jer kata member aku )
mereka ni tengaj asyik2 mahsyuk duk raba2 meraba dalam gelap kat bawah pokok..
masa kena serbu tu sedang elok je tangan si boyfren tu dalam baju si pompuan tu..
yang tangan pompuan plak sedang elok je dalam suar si lelaki..
aduhai.. sedih sungguh..

kalau dah tahu nak buat jahat tu..
tak yah le bertudung.. bersongkok..
memalukan sungguh..
mencalar maruah mereka yang ikhlas bertudung..


6 comments:

Lizzie Yasmin said...

aku pun pernah jmpa life dpn mata, ppuan pakai tudung labuh lagi, ingat orang tak nmpak dekat taman siang2 hari lagi.. malu oo..
nasib baik waktu kecik lg.. kalu tak mesti aku dah baling batu kt dorang...

.s.o.f.i.a. said...

betoi!!! banyak dah dok dengar kes2 yang libatkan wanita bertudung..... *sigh*

Stubborn Gurl said...

sbb 2 org kate..
jgn pandang org yg seksi ni jahat..

yang bertudung 2 semstinya baik..
mcm kes ni lah..

menjatuhkan maruah kaum wanita bertudung je kan...

Nur Hawa Mohd Zin said...

yup..i agree..

noie said...

tu lah.. x boleh kenal hati budi seseorang tu hanya dengan pemakaian mereka.. :-)

ElyaElmo said...

skang bnyk nye org pakai tudung ..tapi tak tau niat sebenar mereke pakai tudung.....hu3