Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, September 1, 2010

:. Tabung Nuffnang Aku Sudah boleh DITEBUS! .:

dah lama aku tak check akaun nuffnang aku..
tetiba malam ni bila kau chek!..
mak oi!!..
peningkatan yang bagus..
perkembangan yang sihat nampaknyer..

kalau ikutkan memang dah boleh ditebus..
tapi nanti dululah..
nak kumpul banyak2 dulu..
hehehehe

apepun..
TQ SANGAT PADA EN NUFFNANG YER!!

3 comments:

oktant said...

Tahniah atas kejayaan Noie. Mudah-mudahan lepas nie rezeki makin bertambah. :)

Lizzie Yasmin said...

boleh lar bagi duit raya dekat katak pink.. hehehe

noie said...

oktant : alhamdulillah..

lizzie : nak wet raya meh datang rumah yer hehehe