Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, September 22, 2010

:. LaptopKu Di Lenyek Lori .:


Hari tu Keta rosak..
Ni hari Lappy kesayangan plak rosak..
kena lenyek dek lori..
hampeh betul..

"



"


"


"

bukan lori 1 @ 2 @ 3 @ 5 tan..
malah bukan lori kargo pun..

tapi lori mainan si Iman aku tu..

apepun aku tak kisahlah..
yang penting memang my lappy tu rosak..
hampehh!!!



5 comments:

ecah..merangkap anak cik nan said...

dasat lori 2..bape kg?hehe

pape pon, takziah atas kerosakan lappy...hope bole repair la ye.....

Uruchimaru @ kf said...

hihi..lah ingat lori betul tadi..!

>slm kenalan<

Nobita Sensei said...

hempap balik lappy tu kt lori tu balik! :P

Gayahspears said...

hahah.. lawak.. wat suspen je!!!

Dark Half said...

kena hempap ng lori mainan pun leh rosak ke?hehe...mmg power itu lori