Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 21, 2010

:. Paris Hilton Mengaku Miliki Dadah Jenis Kokain .:



Paris Hilton artis hollywood yang seksi dan popular ni dah buat pengakuan yang dia

memang memiliki dadah jenis kokain semasa di tangkap bulan lalu..

alahai apa nak jadi ler dgn artis hot sorang ni..

tapi bukan si Paris Hilton ni jer yang terjebak dengan benda haram ni..

artis kat malaysia pun ramai gak..

korang baca petikan di bawah ni yang di petik dari akhbar UTUSAN Malaysia


"



"



"



LAS VEGAS 21 Sept. - Paris Hilton semalam mengakui dia memiliki kokain di dalam dompetnya dan mengaku bersalah atas dua tuduhan kesalahan kecil yang berpunca daripada penangkapannya bulan lalu di sebuah hotel kasino di sini.

Dia akan menjalani tempoh percubaan selama setahun dan mengelak daripada disabit atas kesalahan jenayah di bawah syarat rayuan yang dipersetujui bersama pendakwa raya.

Pewaris empayar Hilton itu mengaku bersalah memiliki dadah dan menghalang seorang pegawai melaksanakan tugasnya.

Hilton, 29, perlu menamatkan satu program penyalahgunaan dadah, membayar denda berjumlah AS$2,000 (RM6,400) dan menjalani hukuman khidmat masyarakat selama 200 jam. - AP

2 comments:

HaNTwO said...

muka paris hilton ni cam pompuan gile tuttt la...nak je aku lempang!!

cik helena said...

banyak gila duet sampai tatau nak buat apa dah tu jadi gitu.hhehe