Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 21, 2010

:. Marion Masuk Islam Dan Mengahwini Naasarudin .:



Kenal dengan nama Marion yang selalu nampak kat 8tv tu..
cun melecun orangnya..
selalu happy go lucky je kiter tgk dia..

hensem kan boyfrenz dia si Nasarudin ni..

tahniah yer..
semoga berbahagia..


kisah selanjutnya tentang cinta mereka anda klik sini ------> marion

5 comments:

suichi said...

marion ni mmg cun... match jugak la dgn bf dia tu...hehe

merahitujambu said...

cantik laaa

Aniza said...

salam...

memang bagus jika seorang lagi yang memeluk Islam. harap dia akan dibimbing sebaiknya agar mengenali Islam.

ken said...

congrats kepada mereka =)

Innah said...

Salam kenal nih dari mamju.., yuk jalan2 ke innah blog