Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, September 6, 2010

:. Bonus Raya Untuk Kakitangan Awam Negeri Johor ,:

terbaca di status member di Fb tadi..
katanya kerjaan negeri johor nak bagi bonus..
adei yer ke?
ade member aku kata bonus tu untuk..
mereka yang bekerja dengan kerajaan negeri johor je..
adui dah tu yang kami keje ngan federal ni cam ne plak..
huhuhu tapi tu semua baru gosip jer..
kalaua de tu rezeki ler..
kalau x de tu nasib le..
tapi jeles gak dengan negeri2 yang berkepalakan pembangkang..
siang2 lagi dia org dh dapat bonus..
ape pun terserah pada pemerintahan kita le untuk memikirkan yang terbaik untuk rakyat..
kata
'rakyat didahulukan'

3 comments:

LyNn HaMzAh said...

erm, dah tentu la yg kerja dgn badan berkanun pun tak dapat kan...huhuhu...nasib badan...

dL said...

hee..salunye bonus tuh untuk yang bekerja dengan kerajaan negeri..contohnyer mcm pejabat tanah negeri johor..majlis perbandaran muar...ha..camtuh la..kalau kita yang badan berkanun mmg tak dapat lar...
sedeh kan..
:)

noie said...

ekekekekek memang sedey pun