Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, September 15, 2010

:. Kisah Skandal Rahsia Kawan Sepejabat .:

Ini bukan kisah tipu....
ini kisah tarak tipu punyer..
ade sorang kawan di opis aku ni..
dia jatuh hati dengan sorang lagi member seopis aku...
tapi takut nak luahkan..
cuma si lelaki ni intai perempuan ni secara senyap-senyap..
kekekekekkekeke
harap-harap aku dapat tangkap gambar dia orang ni..
buat Cik F kat opis tu harap2bersedia le terima lamaran En R tu...
hahahahahahaha
p/s : tu ler... nak glamourkan... nanti aku cari gambar korang kakakakakaka.....

3 comments:

.s.o.f.i.a. said...

ha ha..... naseb bek la aku tak seopis ngan ko...... mampus terbocor semua rahsia cinta aku....

+akufobia+ said...

nasib.hee.

noie said...

kekekee gurau2 je ni usik member tu... dah tu nak sgt masuk blog hampeh aku ni kekeke