Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, May 24, 2010

:. Aku Tenson!!!!! .:




Tenson gila.. tahap gaban..
tapi tahan je lew..
nak lepaskan pada sape..
paling tidak pun aku hanya lepaskan pada ko le my lovely blog..
geramnye.. bila... ermmm
tak payah le aku citerkan..
menyakitkan hati jew..
biarlah aku simpan sendiri...
tahan je ler..
sakitnyer may be.. salah seorang orang yang aku percaya dalam hidup
telah mengkhianati kita..
sakit sgt..
dia belum ada anak.. boleh le dia cakap..
tak per.. kita tengok je nanti bila dia dah ada anak...
masa tu nanti aku akan ketawakan dia plak..
ceh.. cinabeng!!!

1 comment:

Jimie said...

sbr2..dugaan mematangkan hidup kita. [Senyum Selalu] :)