Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, May 26, 2010

:. Di Taman Daya .:


Malam ni aku tido umah my dear sister Eca..
tak merancang pun nak ke mari..
ntah macam mana leh sampai ke sini..
akim.. iman... afiq dan eisya baru je tido..
lotihnya melayan karenah budak2 ni..
eca koje malam..
perancangannya esok aku nak ke kampung di Parit Haji Ali Batu Pahat..
nak tengok mak cik kesayangan aku yang sedang sakit..
risau gak aku fikirkan keadaan dia..
harap2 dia tak teruk sangat..
suami aku pun dah sodap berdengkur nampaknya..
ponat le tu..
aku plak yang tak leh tido...
huhuhuhuhu