Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, May 28, 2010

:. Suami Dan Anakku Bergaduh .:


Terkejut aku bila dengar si Akim ngan Iman duk terjerit2 depan tv
menangis plak budak dua orang tu


"
"
"
"



bergegas aku keluar
ingatkan ade ape hal le
rupa2nya dia orang bergaduh ngan hubby aku
pasal ape?
ermmm
pasal apa lagi kalau bukan pasal siaran tv
yang anak2nyer nak tengok citer kartun
yang si ayahnya nak tengok citer Merlin
sakit kepala aku..
"
"
"
"
aku dah bagi warning tadi
kalau bergaduh lagi aku matikan je tv tu
hubby aku ketawa ke bila aku cakap macam tu
eeeeeeeee
rasa macam nak hempas je tv tu
hehehhehe

No comments: