Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, May 18, 2010

:. Anak2 Zapin Tenggaroh 6 .:


Mesti ada yang kata.. wah.. wah .. lagi2 citer pasal tenggaroh... hehhehe
mesti ler... dah ni kampung aku.. kalau bukan aku yang citer sape lagi nak citer tul x?..
saje aku wat entry ni tuk masukkan gambar budak zapin Tenggaroh 6 punyer...
gambar ni aku ambik masa majlis nikah adik aku hari tu...
budak2 ni pun anak2 buah ayu...
kiranyer si ayu ni jurulatih dia org ni ler...
tima kasih diucapkan tuk semua adik2 ni..
dan korang tu kalau berminat nak jemput dia org berzapin leh le hubungi aku...
cewahhh... tapi setakat duk area Tenggaroh ni le yer..
jauh2 den tak larat... huhuhu





p/s : berzapin di halaman rumah aku jer.. nasib bek laman rumah aku ni lapang... tq all...

No comments: