Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, May 18, 2010

:. Jawatan Kosong PEMBANTU JURUTEKNIK (Radio IKIM.fm) .:

JAWATAN KOSONG 'PEMBANTU JURUTEKNIK ( RADIO IKIM.FM )
jika anda berminat meh klik (sini) ..
huhuhu kalau ikut kan ahti aku memang berminat nak reply ni..
tapi memandangkan beberapa sebab yang x dapat dielakkan terpakasa le aku pendamkan je hasat tu.. untuk korang yang berminat leh le lawati laman web tu IKIM yer..
ok jangan tunggu lama2 k..
sape cepat dia le dapat...

No comments: