Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, May 26, 2010

:. Meja Paling Pelik Pernah Aku Tengok .:




seumur hidup aku..
ni le design meja paling pelik pernah aku tengok..
alahai macam tak sanggup rasanya....
ni kalau arwah ayah aku masih ade.. mahu dikapaknya meja ni..
hehhehehe
apa pun nanti nak suh hubby cari le meja cam ni
cuma kalau boleh yg kocik skit le badannya..
yang ni macam sogan sikit le aku tgknyer..
hehhehehe

3 comments:

AISHA SAAD said...

nice!!
tapi... hakhak.
kalau mak aku mesti ckp, "masuk ke malaikat kalau ade menatang2 cm nih kat rumahh??"
adehhh~

ardinihumaira said...

hehe.. memang pelik meja tu

Big Fish Moment with Pizza Hut

noie said...

hehehhehe... sama ar ngan arwah bapak aku kekeke