Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, May 12, 2010

:. MAJLIS CUKUR JAMBUL PUTERIKU .:



......MAJLIS CUKUR JAMBUL EISYA...

Majlis ni aku wat kecil2lan jew..
wat masa malam pernikahan Ayu ngan Mad pada 7hb Mei hari tu..
selepas mereka selamat dijabkabulkan
wat le sedikit majlis ringkas tuk Puteri sulungku ni..
pada awalnyer aku dag belikan jugak dia sehelai gaun yang cantik untuk di pakai pada malam tu
tapi malangnyer... baju tu terlalu besar tuk dipakai tuk baby yang baru seminggu lahir..
hehehe tu le mama dia ni excited sangat..
ape pun aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada jiran2 tetangga dan juga sanak saudara yang bertungkus lumus membantu aku menjayakan majlis ni..
tanpa mereka tentu semua ni huru hara..








2 comments:

mommyYen said...

she's sooo pretty..

noie said...

tq mommy yen hehehhe