Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, May 9, 2010

:. Majlis Nikah Ayu & Mad .:




Selamat Pengantin Baru
tuk adikku yang tercinta
RAHAYU SAPARI
bersama pasangannya
MAD HAZRI KABIRI
pada tanggal 7hb mei yang lalu
adik perempuan ke tiga ku.. Ayu telah selamat diijabkabulkan dalam
satu majlis yang serba sederhana
sekadar wat majlis nikah dan kenduri doa selamat sahaja..
sambil tu.. aku tumpang gak le wat majlis Cukur Jambul Puteriku..
( nanti aku citer pasal tu di entry yg len yer )
majlis sandingnya kami buat nanti..
almaklum ler.. aku pun masih dalam pantang lagi..
ok nanti aku akan masukkan gambar2 kenangan masa majlis tu berlangsung..
yang ni aku bagi tgk satu je dulu k..
:)
untuk Ayu n mad.. along doakan korang berdua akan kekal hingga ke anak cucu..
dan akan hormanilah keluarga kalian hendaknya... aminnn....

1 comment:

LYaFRINA said...

TAHNIAH...
SLAMAT PEGANTIN BARU..