Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, May 26, 2010

:. Lelaki 24 Tahun Kahwini Nenek 82 tahun .:


yummmmyyyy yummmyyy
sodap2 tengah makan biskut kering ni..
nyaris2 aku tercekik bila terbaca satu blog rakan kita ni mengenai sebuah kisah di negara barat..
di Argentina kot..
lelaki muda ni usia dia 24 tahun...
(lebih muda dari aku)
yg si nenek ni plak usia dia 82 tahun..
( lebih tua dari usia atuk aku)



ntah macam mana mereka ni leh bercinta dan berkahwin..
dan katanya cinta mereka ni memang betul2 jujur n sejati ler..
aduiiiiiiii
lelaki ni dia dah tinggal dengan nenek ni sejak berusia 15 tahun lagi..
tetapi dia mencintai nenek ni sejak usianya 18 tahun..
lelaki ini yg bernama Reilnaldo dibesarkan oleh seorang ibu tunggal dan selepas kematian ibunya dia dijaga oleh teman baik ibunya iaitu nenek tua itu.. yang bernama Afelda..
mungkin dengan layanan yang diberikan oleh nenek itu..
lama kelamaan Reilnaldo akhirnya telah jatuh cinta kepadanya..
dan mereka pun mengambil keputusan tuk berkahwin..
majlis perkahwinan itu dijalankan di rumah Afelda..
errrmmm
benar le cinta itu buta..
atau manusia yang bercinta tu yang buta..
renung2kan lah
dan selamat beramal..
hehehhehe

3 comments:

ardinihumaira said...

hayyoo nenek... hehe

Big Fish Moment with Pizza Hut

ellenyna said...

manusia yang bercinta itu buta. hihi

akuvision said...

mantap nenek tu, ke nenek ni insurans nyawa mahal