Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, May 4, 2010

:. Tingginya Darah???... biar betul??!!! .:


huhuhuhu macam2 hal...
nurse baru balik dari rumah aku wat pemeriksaan
yang x bestnyer.. sejak hari pertama aku melahirkan eisya darah aku tinggi ler plak..
dah x pasal2 nurse2 tu kena datang chek aku hari2... adeii..
masa nandung hari tu tekanan darah ok jew..
tetiba le plak jadi tinggi lepas bersalin..... ntah kenapa le plak..
kalau berterusan mcm ni tewok ler..
silap2 aku kena masuk wad lagi... adei...
dugaan.... dugaan.... sabar aje lah...

No comments: