Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, May 6, 2010

:. Selamat Ulang Tahun Suamiku .:


Sayang...
maaflah kalau entry ni lewat di buat...
sepatutnya semalam lagi aku dah published kan entry ni... tapi semalam tak sempat sangat nak on9... harap2 musyuk2 mama ni ok ler yer...
..... mula2 sekali mama nak mintak maaf sebab ulang tahun ayah kali ni mama tak dapat masak untuk ayah seperti selalu.... maklum ler,.. dalam pantang ni.... walau macam mana pun mama akan masak tuk ayah bila mama dah sihat nanti....
..... then mama harap ayah suka le yer dengan hadiah yang mama bagi tu... walaupun hadiah tu x ler seberapa harganya.... harap2 ayah berpuas hati... dan kalau boleh mama nak ayah simpan sampai bila2....
..... seterusnya mama harap ayah bahagia dengan hadiah paling istimewa yang mama bagi tuk ayah iaitu kelahiran Puteri sulung kita NUR FARISYA SYAFYRA... setelah lama kita tunggukan kelahiran seorang bayi perempuan akhirnya tiba jua..... alhamdulillah...
...... mama juga nak ucapkan terima kasih atas semua... pengorbanan...serta kasih sayang yang telah ayah curahkan wat mama dan anak2 selama ini... tiada kata2 yang dapat diluahkan untuk mengucapkan betapa kasih dan sayang mama pada ayah... cuma mama berdoa agar mahligai yang kita bina ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat.... aminnn.....
...................... mama sayang ayah............ muaaaaaahhhkkkkss!!

1 comment:

sI tEDI said...

selamat hari lahir bua suami kamu! :)

semoga kamu sekeluarga bahagia dunia akhirat.
insyaAllah