Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, May 10, 2010

:. NAK 'FREE GIFT' SEMPENA HARI IBU?? MEH SINI CEPAT .:







apa nak bagi kat ibu anda???
Jangan susah2 nak oeningkn pala...
meh cni tgk apa aku nak bagi kat korang semua then korang leh le pas kat ibu2 korang yer..
hehehehheheso
free jer... x yah bayar pun...
khas untuk ibu2 di malaysia dan di seluruh dunia..






apa lagi ambik le gambar2 ni then send kat ibu2 korang eaa..
aku pun dapat dri google gak ni..
hehehhe
jangan marah...
saje nak meriahkan Hari Ibu tahun ni....
apepun
SELAMAT HARI IBU
tuk semua yang bergelar ibu yer...


3 comments:

mumyShaneQeisha said...

tq 4 sharing..hapy mothers day 2 u

Aidi-Safuan said...

selamaat hari ibu! semoga ibu di dunia ini lebih gigih mendidik anak-anak mereka tanpa jemu! :)

noie said...

ya.. selamat hari ibu juga tuk semua dari kami sekeluarga :)