Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, May 15, 2010

:. Baik Mati Jer Kot .:


Wahh.. x tahan tengok tajuk entry ni...
cakap macam orang dah x de pedoman..
tapi ungkapan itulah yang selalu diucapkan oleh orang2 yang dah putus asa...
ermmm termasuk le aku... kadang2 ler..
tapi copat2 le insaf n sedar semula..
Allah x suka kepada orang yang mudah putus asa betul x?
Tak tahu le kenapa dengan aku hari ni...
down sangat2... may be ni memang peel orang dalam pantang kot..
berangin je.. sensitip plak tu..
x leh orang salah cakap skit aku nak melenting je.. nak menangis...
bila2 fikir2 balik aku pun salah juga..
kata sorang member aku...
aku ni stress kot..
huhuhu yer ke... stress ke??
yer le tu kot..

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

bukan org dalam pntang jer mcm nih.. org tgh period pun kdang2 tension dia semacam jer.. sabar eyh~

wanes said...

Tips utk kuatkan semangat;
K - kesedaran (dari kesilapan)
U - usaha (memperbaiki kesilapan)
A - azam (kentalkan azam)
T - teruskan (kalau gagal,teruskan usaha hingga berjaya)