Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, May 5, 2010

:.Terujanyer dapat 1st Award .:


Hari tu lepas balik dari spital.... setelah beberapa hari tak bukak blog...
tiba-tiba... jeng... jeng.. jeng..
aku ternampak ade sesuatu tercatat dalam kotak jerit aku tu...
seorang hamba Allah telah pun mengaunerahkan satu award pada blog aku yang tak seberapa ni..
aduhai.. terharu rasanya... kiranya ia umpama hadiah untuk kelahiran baby ketiga aku ni ler..
tq kepada fiq yang sudi anugerahkan aku award "Beautiful Blogger" tu...
seronok sangat rasanya ...
cuma maaf le yer fiq sebab lambat wat entry ni..
pefaham je ler.. org dalam pantang ni kan.. hehehehe
and sekarang ni giliran aku le plak nak hadiahkan award ni kat member2 yg laen..
so sape yg dapat tu.. jangan lupa wat seperti aku wat ni ea... cewahh... :
langkah2nyer :

  1. Buat entry pasal award ini
  2. Copy badge "Beautiful Blogger Award"
  3. Ucap terima kasih dan letak link pemberi award tersebut
  4. senaraikan 15 blogger penerima award yang baru..
"
"
"
The awards from me goes to... jeng jeng jeng...






5 comments:

Aus MeLankoLik said...

hohohohoh , dapat award .
hihihihk .
rase mcm nk melompat tinggi2 x ? hahahak .

sorak hey !!!

Ieda Al-Habsyi said...

eheheh!! mekacih, nnt ieda amik ek :)

fellachubby said...

waaa...thanks a lot noie krn bg aku award...x sngka ler...pas nie kn lg aktif la berblog...hehehe...love u dear!!..muuahhhh!!

shafiq said...

thanks for the award ! really appreciate it ! ;)

wanes said...

Terima kasih banyak2 atas award ni walaupun sepatutnya wanes tak layak utk terimanya..