Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, January 1, 2011

:. Heliza Tak Bertunanglah .:

Dah lama aku tak tulis pasal artis ni..
hari ni dalam sibuk melihat undian tuk
Kontest Gambar Paling Lucu

nak citer skit pasal Heliza yang comel lote ni..
baru-baru ni hangat kisah Heliza nak bertunang dengan pekerjanya si Hafiz hamidun tu..

dan ini yang terbaru yang aku baca dari Murai.com..
Heliza menafikan yang cerita tu semua hanya sekadar gosip2 kosong je..
tak caya??
haa bacalah sendiri..

so untuk jejaka yang dah lama admire kat Heliza tu..
nampaknya korang still ade peluang le yer!

2 comments:

cik.shabah said...

lawa heliza ni ;)

sri juju said...

chenta hati sri ! heheh . Heliza Helmi !! ;))


yeah , heliza blom tunang ;)