Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, January 31, 2011

:. Air Dah Mula Naik .:

Pagi ni sampai je opis..
terkedu seketika bila tgk sungai depan opis aku tu..
mak oi air sungai dah mulai naik...
standby!!!


malam tadi lepas hantar Afiq ke ICU HSA terus singgah pi opis..
kira-kira kui 1 macam tu..
tapi air sungai still rendah lagi..
apepun terharu bila tengok kawan2 opis yang bermalam di opis..
semangat keopisan betui dia orang..
syabas!! kawan2..

pagi ni kami semua dah kena bersiap sedia..
kalau jadi ape2 kena le angkut semua barang kat opis ni...
budak2 unit lain dah mula angkut barang mereka..
kami masih lagi standby!!
wah ni kalau banjir...
hancus!!!!

tapi berserah dan redha je lah..
nanti aku ambik gambar sungai kat sini yer..
now x sempat ler..

adiosss !!!!!!!!!!

5 comments:

URY said...

Apapun, moga kita tabah menghadapi ujian dari Nya...

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

moga Afiq cepat sembuh

Wassalam

YAYA AZURA said...

Salam Noie...
area mn nie banjir?

noie said...

yer ury n rozali terima kasih.. :)

yaya kat kota tinggi huhuhu

fellachubby said...

Noie...apesal ank ko?..Masuk ICU ke?..Sakit ape?...
Uikss....jgn la bnjir kat Kota..Nnti aku balik esok x lepas....huhuhu