Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, January 31, 2011

:. Banjir Kota Tinggi Banjir Ofis Kami .:



air kat sungai kota dah mulai naik nampaknyer..


tengok tu.. dah nak cecah jambatan dah tu..


pandangan awal pagi dari depan opis kami..


hamboie cik zarif..
tak toleh belakang lagi dah huhuhuhu..



kaki melangkah meredah banjir...


amboie.. sampai aty tak tumpangkan saya yer..
hehehehhe


langkah berjaga2 dah ni

hujan pun tak henti2 nampaknyer..


sempat pose lagi tu hehehhe

alahai kesiannyer


semua staff dah berkumpul kt opis masa ni


sampai muncung mulut tu haa..
rajin leman ngan abg yazid ni kekeke..


opis kami yang sendat dan padat heheheh

11 comments:

Sky Before Pinky said...

wah..kota tinggi banjir?? uhuhu.. camne nak balik nie,,

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

berhati hati yer...mengharunggi banjir tuu

Wassalam

fiq said...

hope jgn banjir besar macam dulu lagi =(

shahzik said...

perggh!!! banjir...
ingtkan kltn jer banjir .. huhuh

Citarasa Rinduan said...

salam..
dik...kak kan, dh beberapa kali klik blog awak, ada malware...syukur malam nie tak ada....

so..bolehlah skodeng blog kamu..

kak pun duk risau kalau banjir kat kota, gamaknya susah nak dapat bahan mentah buat jualan

noie said...

huhuh maceh semua.. sorry lmbt reply.. penat sugguh siang tdi smpai tertido awl huhuhuh..

citarasa riduan : ye ke kak.. memang ari tu nape ntah malware detect je kalau guna google.. ni sy pun guna modzilla je...

harap2 banjir akan reda.. skrg ni pun hujan dh mula berhenti huhuhuhu

megat said...

kat belah mana opis ni ek? dari jalan masuk ke sekolah eh?

harap kota tidak banjir seperti tahun sudah. huru-hara jadinya. berdoalah kita kepada Allah.

p/s: orang tua kat taman kota jaya.

ardinihumaira said...

isk...
risau bab2 banjir ni sebab ada kawan dni nak kawen.. kawasan rumah dia mudah banjir.. kang habis persiapan dia.. huhu

Adzrien Shoppe said...

habislah kasut cantik kena rendam air.

lassiegewdix said...

nasib baik hanya 3hari jep kan ;)
alhmdulillah

IeDa_IsHiDa88 said...

teruknye banjir...