Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, January 1, 2011

:. Pengakuan Benar : Laser Itu Terkena Aku Juga .:


Terserah korang nak percaya ke tak..
sewaktu perlawanan Malaysia dan Indonesia..
di Malaysia kelmarin..
bukan setakat penjaga gol Indonesia tu saje yang terkena laser..
malahan aku juga turut terkena..



"


"



"

cuma bezanya dalam isu hangat tu..
korang tak tahu siapa yang main laser tu..
berbeza plak dengan aku..

aku tahu siapa yang men laser kan kearah aku tu..

"


"


"

cuma bezanya mereka di laser di stadium..
dan aku di laser kat sini..
( Kota Tinggi jer )

dan aku tahu siapa yang melancarkan laser tu..
so cam ne??
perlukah aku balas balik ke laserannya itu??

kekeke..
mesti ade yang tak faham entry ni..
x pelah kalau korang tak faham..
cukuplah aku je yang faham hehehe..


2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

entry yg penuh misteri

SINGALAUTMETRO said...

Siapakh yang bermulut laser itu...hehehe