Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, January 1, 2011

:. Macam-Macam Kandang Tokek .:


Tadi aku search kat google
citer pasal TOKEK ..
maklum le..
kebelakangan gara-gara tokek le..
blog aku ni ramai pelawat hehehhe
kali ni aku nak kongi dengan korang tentang macam-macam rupa kandang tokek ni..



haaa! yang ni..
nampak tak tu banyak nyer tokek si pembela ni..
mesti kaya raya le org ni nanti yer..

kandang yang ni plak aku rasa dia siap jual lagi..
kalau korang ade hati nak bela tokek leh le beli..
tak yah susah korang buat sendiri..

yang ni lagi simple kot..
agak kurang skit aksesori dia..


wahh yang ni cool..
ade sape2 nak try masuk?


1 comment:

Tokek Sabah said...

Salam Kenal.
Tokek ni sesuai ditempatkan di kawasan yang sejuk macam dalam rumah atau kandang. Cuma dalam kandang tu, kadang-kadang dia boleh stress dan dua minggu tak makan. Tu yang boleh buat dia mati tu. Kalau boleh guna kandang yang diperbuat dari kayu.

Dari:
Zezebel.