Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, January 17, 2011

:. Bz Dengan Hobi Baru .:

Sekarang aku bz dengan hobi baru ku..
" Felt Craft "
sampai nak layan blog ngan fb pun dh tak de masa..
hehehehe..
belum sempat update gambar2 craft yang aku buat tu..
( sebenarnya segan nak tunjuk lagi )

apepun tadi kiriman dari sus dah sampai ...
felt craft yang aku beli tu..
comey.. comey...
suka colour dia..
tehn bermula sesi pengambilan tempahan dari kawan2 seopis..
x per..
kalau dah siap semua order tu nanti aku upload dalam ni k..
nak chow dulu nak siapkan tempahan..
( ceh... mcm best sgt jer <-- meminjam dari kata2 kwn seopis ku cik maz hehehe )

1 comment:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

selamat maju jaya

Wassalam