Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 7, 2011

:. Contest Si Comel Bergaya .:



syarat-syarat penyertaan:

1.terbuka kepada warganegara malaysia yang ada blog + anak + berumur x lebih 3thn.
( ade blog... ade anak... baru 9 bulan.. )

2. masukkan/senaraikan blog2 di bawah (blog tuan rumah dan blog2 penaja) di dalam bloglist anda:


( telah selamat diletakkan )

2. buat entry khas utk CONTEST "SICOMEL BERGAYA"
( beres ... )

3. tepekkan skali banner di atas di entry dan juga sidebar blog
( beres.. )

4. tepekkan juga gambar (1 keping ) sicomel bergaya anda (aksi bergaya) :-gambar asal yg x beredit ya
( beres.. tanpa edit tau )

5. nyatakan nama dan tarikh lahir anak
( Nur Farisya Syafyra Bin Faizhar )
(30hb April 2010)

6. tinggalkan link anda di entry ini sahaja
( beres )

tarikh tutup penyertaan :
31 JANUARI 2011










NUR FARISYA SYAFYRA BINTI FAIZHAR
9 bulan


6 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

moga berjaya

Wassalam

Shag said...

Kak! Shag perasan soalan 5 tu Akak tak tulis tarikh lahir baby. Good Luck, kak! :D

Tahu tak, KFCM dan Elia kahwin?

noie said...

waahh tq rozali..

tq shag sebab ingatkn akak... perggghh akak dh betuikan hehehhe

UMMI FARIS HAIKAL said...

salam..

tq sudi join conetest ummi ya

wish u luck =)

♥ Juliana Violet ♥ said...

Dear,
Awak boleh join kontes kalau nak. :)

Emelkan ke kisahklasikita@yahoo.com

Nak pertaruhkan cerpen yang sudah ade pun boleh. :)

http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/01/kisah-klasik-kita-sperma-cinta.html

SYaMiLa said...

ala..tk cukup syarat la...

My recent post "I Love It So Much… ^_^ "