Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, January 1, 2011

:. Download Filem Ngangkung .:


Dengar citer filem Ngangkung paling hangat di pasaran sekarang..
tapi tak berkesempatan lagi nak tengok.. almaklum ler my hubby ni payah skit nak ajak pi pawagam..
"


"

"

"
kalau ikutkan hati nak je pi sorang-sorang tapi apa kan daya..
kalau le dapat downdload filen Ngangkung ni dalam tenet bagus gak kekeke...
amboie aku ni.. dah macam lanun cetak rompak le plak...

"

"

"

tak pe lah aku tenok kat you tube je lag nampak gayanyer..







No comments: