Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, December 31, 2010

:. Fashion Bertudung Si Puteri Eisya .:


bukan mama dia je yang berfesyen2 tudung..
sekarang may lovely Eisya pun dah pandai bergaya dengan tudung mamanyer..
baru nak masuk 9 bulan tu..
dan gheti pakai selendang..




pandai dia tengok kamera..


ni gaya happy bila malaysia menang bola sepak dengan indonesia
kekekeke


sayang eisya!!!
muahhh!!

No comments: