Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 21, 2011

:. Wajah Baru Blog Aku.. Apa Komen Anda .:

CAk!!
Sila Tengok Blog Aku ni..
Wajah Baru Di Tahun Baru..
Apa Komen korang??


"



"

Kalau suka..
katakan sebabnya..


"


"


" Kalau tak suka ..
katakan puncanya..


"

cewah...
ayat nak power..
adiosss!!

11 comments:

suichi said...

nice...senANG nk load...

natrahmohdsaid said...

nice!

krole said...

wuahhh!!!wajah bru ni mmg cun...nice...da bom..ngeee~okai wak,nampak kemas dan susunan pun tak serabut yeahhh!!!keep it up~

Nawza said...

wah..baru juga.. sy pown baru je mengubah wajah yg baru untuk HN...

noie said...

hehehehe tq kengkawan... ( dengan kembang kempisnyer tersenyum simpul)

iMesra said...

nice one...cool site

Miss Sunshine said...

nampak kemas... nice blog!

chiLleD...!! said...

huhu..xhbis load..xleh nk komen cntik atau tk..huhu

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

cantek dan ringkas

Wassalam

fiq said...

fiq rasa cm kosong sgt. letak corak2 skit la kt background tu. tp kalau noie suka, ok je =)

Citarasa Rinduan said...

salam..ayu suka lah berwajah baru dan senang nak blogworking
tahniah