Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, January 10, 2011

:. FB Akan Ditutup .:


Fb akan di tutup
itu yang sedang hangat diperkatakan di sini..
member ofis pun ade dapat mesej tu tadi..

"



'


"


ini antara maklumat yang aku baca..
macam-macam le orang kata..
ada yang kata semua tu penipuan semata-mata..
ada yang sedih dan berduka bila dengar yang fb akan ditutup..
ada plak yang kata baguslah kalau tutup..
kuranglah masa dari menghadap fb ni hari-hari..
aku ok jer.
sebab aku bukannyer kaki ber facebook sangat pun..
kan blog ade.. kan kan..?

katanya fb nak tutup bulan mac nanti..
kita tengok ajer lah yer..
tapi macam pelik je bunyiknyer kan??
dan untung banyak2 tetiba nak tutup plak..
kekekkee...

kita tgk jelah nanti..
adiosss!!

2 comments:

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Cik Aish said...

jom join contest ni!
Contest Adik Saya Comel Macam Mia Sara!
http://getmedean.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-cik-aish.html