Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 28, 2011

:. Tahniah Abg Izan Dapat Baby Baru! .:


Morning Allz..
semoga kiter semua diberkati di pagi Jumaat yang mulia ni yer..
ok ni nak citer skit..
pasal Sorang Kawan Merangkap Abg dah buat aku..
yang baru je dianugerahkan baby ke-3..
wah tahniah2..
Baby comey ni nama dia..

Nurul As Syiqin Binti Shahrizan..
lahir pada 19.01.2011
di HTAA Kuantan, Pahang...
tahniah untuk abg izan dan isteri yer,...
tahniah gak tuk En Talip dan Cik Ani sebab dapat cucu baru yang comey..
jauh sgt kt Kuantan..
kalau x leh gak terjah...

peluk cium ti As Syiqin..
Muahhh!!

No comments: