Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 7, 2011

:. Virus Fonsex Melanda .;


Sebenarnya isu Fonsex ni bukan perkara baru..
benda ni dah lama berlaku..
cuma mungkin ramai yang tak sedar jer..
sebab yang melakukannya tidak dalam terang-terangan..

apa itu FONSEX?
atau menggunaka telefon untuk melampiaskan nafsu sex??
ermm.. bagi yang dah tahu tu..
tak payah le aku perjelaskan..
bagi yang tahu tu..
better x payah tahu..
cuma bila aku baca di forum2 seram sejuk rasanya..
bukan golongan dewasa sahaja yang melakukannya...
malahan dari golongan awal remaja jugak..
ini lah yang kita takutkan..

ermm..
puas sangat ke??
dengan lakukan fonsex ni??
entah le ea..
manusia ni laen2 kehendaknya..
apapun untuk kita yang punya anak-anak atau adik2 ni kenalah selalu perhatikan mereka..
takut terjebak dengan benda2 tak senonoh macam ni..

4 comments:

✿etiey erywan✿ said...

serius bodoh manusia cam gini tp tu kata kita yg leh fikir dgn waras ni. dorang utk kepuasan derang jer.. tak kira macam mana pun. tak mustahil lama- lama leh jd perogol ni kan.. haisshh macam2!

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

moga jauhi drp keluarga kita

Wassalam

areripe said...

haha, kat malaysia x famous lg.
tp kalau luar negara dalam newspaper pun ada iklan! haha!

qaqa said...

hm,, astaghfirullahalazimm..