Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 14, 2011

:. Fasha Minta Maaf Dah .:


Masih hot lagi isu gambar Fasha Sandha berbikini..
tu ler.. pengajaran buat semua kan..
malas nak komen banyak..
apepun bagus gak le dia dah mengaku dan mintak maaf..

Salam utk peminat yang saya kasihi.Ya, memang benar ini gambar saya yg memakai bikini dan kain pario berwarna hijau. Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon maaf kerana berpakain begini bersama 3 sahabat wanita di tepi pantai Tanjung Benua Bali pada 30 Dec lalu. Gambar ini telah tersebar luar dalam blog2 internet dan menjadi isu selepas sahabat saya Syazwani meletakkan di laman facebook miliknya.Saya amat kesal dengan perbuatan saya. Saya tidak sempurna dan tidak lepas dari melakukan kesilapan.Pls accept my apology.Thank You.

p/s : pernah gak berbikini dalam mimpi... kakakaka

3 comments:

touya said...

minta maaf pada Allah (jika dia islam) bukan pada peminat .

chomel said...

Tadi galaksi kat TV9 fasha dok jawab no komen je..

liyanaziz said...

setuju dengan touya..