Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, January 2, 2011

:. Sape Nak Letak Link Free Kat Blog Aku .:



Adoi!!
ni le akibat gatal tangan..
aku dah terdelete tanpa sengaja senarai blog list kat blog aku..
habis semua..
waaa!!
oleh itu.. aku nak offer..
sape nak tukar link dengan aku..
atau dia dah memang letak link blog aku kat blog dia..
sila bagi tahu aku!!
segera!!
aku tak nak blog list aku kosong!!
waaa!!!
sape yang letak blog blog aku dlm blog dia sila bagi tahu k..
blog aku ni tak le best sangat..


dan ini adalah ranking aku yang terbaru...
huhuhu tak le best sangat macam blog korang..
tapi harap2 ade le yang sudi yer..
kalau sudi tinggalkan link anda kat bawah ni..
then bila noie terjah my blog in ur list..
noie pun dengan senang hati akan buat begitu!!
layanzzz...



10 comments:

mzhany said...

na jugak boleh ;)

http://mzhany.com

good_boy said...

hehe..boleh letak x??

http://kulai2u.blogspot.com/

Yan said...

www.mayaqarmyla.net

klu sudi add la

Yuni Aisyah said...

wah nak gak letak...hehe

http://unniesya.blogspot.com

♥yaya budak suka embun♥ said...

nak nak :D

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

relevan said...

http://www.relevansokmo.com

Cik Kamoo said...

http://secretwordfromheart.blogspot.com

hanaahmad said...

jom tkr link! :)

tNie si keCiK said...

nak3...^_^
http://tniedcnie.blogspot.com/

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan...jemputlah singgah blog saya:

http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com