Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, January 2, 2011

:. Maaf Aku Tak Dapat Follow Kamu .:

1stly nak mintak maaf banyak-banyak
dari hujung rambut sampai hujung kaki..
sebab tak dapat nak follow pada kawan-kawan yang baru je follow aku tu..
bukan ape.. cukup kuota dah nampaknyer..
tak boleh nak follow lagi..
tapi walau ape pun..
aku harap siapa yang aku dah follow dan aku tak follow balik atau baru nak follow aku..
leh tinggalkan link kat bawah ni..
sebab aku akan masukkan korang dalam bloglist aku..
tolong ye korang..
supaya senang nanti aku nak terjah korang kalau korang ade update blog..
segala kesulitan amat aku kesali..
sekian terima kasih!

9 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada kuota jugak ekk?? tak tau lak selama ni.. kekekekekee
ENTRI TERKINI BONTOT MENGELEBEH

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

xper kak, sy faham,, =)

http://misslasagna.blogspot.com/

tq kak kalau sudi visit ,, =)

y-A-n-A said...

de kuota ke kalau nak follow?? err..
ni link yana..

http://naitpor.blogspot.com

singgah menyinggah didahului dgn ucapan terima kasih.. :))

noie said...

tak tahu ea... bila nk follow je dia kata dah ckup 300 huhuhu.. kena remove plak.. namo le remove kan.. tu yang sis wat blog list tu..

soffya cik bulan said...

lain2 ek..coz sy dh folo 500++ blog...
termasuklah blog ini...T___T

noie said...

oo ye ke.. ermm x pe pas ni noie akan cuba

noie said...

ehh boleh le plak soffya... wah tq.. nape selama ni x boleh ea?

Cik Pieka said...

aka mmg da lebey had na foolow org. tp aka bole unfollow blog yg aka tana follow. contoh mcm aka folllow abu , pastu abu da tuka link. aka follow link bwu abu. so link lame abu ad kt situ ag. aka ley buang. nati ad la space tok aka follow yg laen :)

♥♥ieylar♥♥ said...

hai sis...Ila baru terjumpa blog sis ni..kt mudah.com.my...hehe

n dh follow blog sis ni..kalo sudi, terjah la blog ila pulak yek...

http://princessvi0let.blogspot.com

tQ..V(^_^)V