Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, January 4, 2011

:. Hari Pertama Iman : Aku Plak Main Tarik Tali Dgn Cikgu .:



Kalau semalam aku citer pasal Akim..
ok hari ni aku nak citer pasal anak kedua aku.. Iman..
Hari ni hari pertama Iman di hantar ke Taska..
Mak Oii!
berbeza dengan akim yang steady semalam..
Iman ni mengamuk habis..
Habis plak aku maen tarik tali dengan cikgu tu..






Ni wajah Iman masa kat depan taska tu..
may be dia tengah fikir..
nak masuk ke tak nak ea!!
kekekeke..




still tunjuk peace hehehehe
kekeke..
padahal hati dah
dag.. dig.. dug..



wahh..
ni dah masuk dalam Taska...
sibuk dia keluarkan barang-barang dalam beg dia tu..
hahahahaha..



Haaa!!!
inilah dia insiden yang tak sepatutnya kita lihat...
siap men tarik-tarik tu..
aku tak dapat snap banyak-banyak..
hahaha
sebab masa ni aku dah lari..
lari.. lari .. lari...

5 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

iman ajak ibunya masuk tadika sekali tuuu

Wassalam

miss_neeya said...

chomel la

~emi~ said...

haha comel nye siap nangis2 lg. ank sedara emi umo 4 tahun baru. 3hb org len bgn awl p skolah,dy pon bgn awl jugk.alih2 mtk baju skolah ngan umi dy..nangis2 nak p skolah..

noie said...

rozali: hehehe kalau boleh dia nak mama dia duk tggu sampai ptg

miss neya : hehehe dah x comel dh neeya kalau dh mengamuk mcm tu

emi : keke dia ni, abg dia sekolah dia pun nak jugak.. tapi time pi sekolah dia.. mengamuk macam ape.. kekeke

ZiE FAUZi said...

hehehe... tak sabar nak tengok aksi alya masuk sekolah plak.. tunggu 3 tahun lgi..