Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, January 22, 2011

:. Huarghhhhhh!!! .:


Pagi ni awal2 aku dah sampai ke opis..
hari ni aku dengan team pencegahan akan ke Karnival Johor Lama..
di Kg Johor Lama..
wahhh!! semangatnyer lah kan..
act berat gak pagi tadi masa nak meninggal 3 orang permata hatiku tu..
tapi kerana tugas tetap tabah jua..
cewahhh...
kita kan kerja dengan niat yang baik..

untuk anak mama yang tersayang..
ingat selalu k.. kalian tetap di hati mama..
walau di mana saje mama berada..
muahhhh!

aku kata : agaknyer bila aku dah tua nanti, anak cucu dah besar nak ke dia org baca blog hampeh aku ni ea?? kekekek adiosss!!

1 comment:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

selamat bekerja

Wassalam