Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, January 26, 2011

:. 18 Januari 2011 Bertugas Sambil Berjalan .:

18 jan yang baru berlalu..
aku, zura, abg yazid, abg ejad dan pilot kami En Sham ke Kg Johor Lama..
apa lagi ade program ler..
meriah gak kat sana..
Tq so much pada KEJORA sebab sudi menjemput kami yer..

ni gerakan mencari..
monyet yang hilang..
sampai senget2 badan abg yazid ngan wak...


masih x jumpa pagi nampaknyer..
hahahahaha..


mencari di bukit bukau le plak..
ni le bukit untuk penggambaran Magika..
( tulun jgn percaya k .. hehehehe )



maaf yer.. gambar terpaksa di edit sedikit..
sebab ade sensor nyer!!


yang ni aku kurang pasti pose gaya ape..


orang nak ambik gambor..
dia nak ambik gambor gak..
kekekekke


alahai ayunyer....



erkk..
yang ni macam tengah tengok TOKEK..
kakakkaka



keduanya kerja snap ambik gambar jer..
hahahhaha..
ni foto curi2 kami di Muzium Johor Lama


pose depan sungai Johor..
tantek!!..





ni ler cik Puan Zura..
ketua unit kami yang dah macam kembar dengan kamera..
koje ambik gambor 24 jam..
kekekeke..
layan je ler zura...



erk..
still berposing..
dan aku hanya mampu tumpang setengah mangkuk hehehehe..